Strudel cu cartofi,sunca si masline

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj(1 rola Morarita)
  • 50 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 2 cartofi mari
  • 1/2 lingurita marar
  • 6 felii muschi file taiat marunt
  • 6-7 masline negre taiate marunt
  • 1 ou + albus pt.uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cartofi,sunca si masline:

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.Se scurg apoi de apa si se paseaza.Cand s-au racit se adauga oul(batut puti inainte,cu furculita)cascavalul si mararul.

Foaia de aluat(decongelata) se desface si se intinde putin cu sucitorul.Deasupra se intinde pasta de cartofi si apoi se presara muschiuletul si maslinele.

Se ruleaza apoi cu grija.Se cresteaza putin deasupra(ca la franzela),se unge cu albus si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade.Se lasa 45-50 min sau pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cartofi,sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cartofi si ciuperci